Vjera

sinoć napravljeno nabrzinu za grupu na telegramu

Nekad su se nosile krunice na retrovizoru, a danas pelene za “odrasle”. Isti oni koji su pizdili na kretene koji vjeruju u nadnaravna bića na nebu koja donose spas, danas vjeruju u Super Vilija slične kurce-palce. Vjera je vjera. Razlika je u čemu?

Ako živimo u posljednjim vremenima i Isus se uskoro spusti na Zemlju, vjerujem da će imat sitnog za prosjake i konobarice. (Ako nema, nek pita starog )…

Globalno zatupljenje

Idem si po lijekove u dežurnu apoteku, nakon fajrunta da se ne miješam sa sljedbenicima vrtnog patuljka.

Zajeb prvi: apoteka još radi, idem prošetat po gradu. Imam pol sata za ubit, i sve je dobro do negde 16. minute. Idu neki klinci iza mene, dečko pametuje (dokazano je da su argumenti jači ako ih izgovaraš glasnije) o genijalcima. Musk, Bezos, Gates. Gates? Stara mu je bila “prijateljica” s direktorom IBM-a, pa malom namjestila posal. Stvarno genijalno, k’o u HDZ-u. Prezivala se slično k’o i Epsteinova gospođa Maxwell. Corbetta preporučam i za ostalo https://www.corbettreport.com/who-is-bill-gates-full-documentary-2020/

Samo sam se prekrižil, pustil da se maknu i nastavil dalje nakon par minuta. Ispred ljekarne je već red, imitacije alfa mužjaka poslušno nose svoje sprave za zaštitu od zdravih, babe uredno kašlju u svoje, a ja vježbam disanje “Željko, smiri se, to se tebe ne tiče”…

Doma odlazim bez nereda. Za kraj, kako razgovarati s “vakcinisanima”:

Zaustavi se vjetre, nabijem te na… nešto

Rano ujutro sam uspio obavit plac, kavu, razgovor sa starim i oko 9 mi je već bilo dosadno, pa uzel bicikl i na izlet, naravno, u Međimurje. Do Štrigove malo brega, vreme odlično, idem do Mure istražit lokaciju koju mi je pokazal kolega prošli put (podaci poznati redakciji- vi iz službi se napušite ;-)).

Super izlet, super priroda, boja većinom zelena, smirujuća. Negde iza Murskog Središća neki vjetrić se sjetil puhat u mene do doma, trebalo je malo duže do doma. Nabijem ga. Galerija u nastavku.

Pupavac i Plenki na respiratoru

Nije korona, još gore je: karlovačko gradsko vijeće izglasalo odluku da se koranski most nazove “Most specijalne jedinice policije Grom” https://www.vecernji.hr/vijesti/vijecnici-u-4-ujutro-promijenili-ime-mosta-u-karlovcu-mozemo-i-sdp-zgrozeni-ovo-je-velicanje-zlocina-1525212

Čuda se ipak događaju, u Karlovcu je na vlasti HDZ, ali nekakva čudna vrsta kojoj Milorad nije “svjetonazorski blizak partner”. Možemo su rekli “ne može”, SDP su kao i 1991. čekali da vide kak će se stvari odvijat, a ja sam za. Možda ne baš zato jer sam neki veliki ustaša, nego mi je škola bila parsto metara od mosta, a sa 16 godina drugovi partizani mi nisu baš bili na listi prioriteta.

Čini mi se da oni nas jebu…

Nakon prošlogodišnjeg članka “držali smo vas celo ljeto zatvorene, pa bi bilo dobro da si kupite vitamina D” https://www.hzjz.hr/sluzba-zdravstvena-ekologija/vitamin-d-i-preporuke-za-nadomjesnu-primjenu-vitamina-d-od-jeseni/ , još jedan biser Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (nestalo mi navodnika, jebiga).

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/04/Postupak-s-uznemirujucim-mislima.pdf

Iskreno, ne da mi se čitat njihova sranja, preletio sam malo do tablice.
Slika desno: misli koje mogu povećati uznemirenost.
Slika lijevo: mislioci koji mi povećavaju uznemirenost.

Inače ne vjerujem u ta sranja pa sam uznemiren. Mogu samo zamislit kako je ljudima koji vjeruju u Super Vilija i Stručnu Ekipu.

Neka nam je Bog u pomoći.

Dok obično bijelo smeće mora imat ausvajs za otići u dućan, gazde putuju slobodno iz Austrije do Engleske bez ikakve provjere. Prešli Francusku kao da imaju diplomatski imunitet (na neki način i imaju), došli u Englesku…obadvije države jebu “svoj” narod s “pravilima”.

A u Austriju se došlo preko Hrvatske, pitanje je samo je li u zadnjih godinu i pol dok smo mi bili zatvoreni radi naše sigurnosti, ili prije. Pustili su ih ljudi koji se brinu za vas.

https://news.sky.com/story/afghan-man-suspected-of-raping-and-killing-girl-13-in-austria-arrested-in-uk-12407072

Novonormalna umjetnost

Gore (0 na ravnalu) reciklažno dvorište; dole (1,91km) mjesto instalacije

Idem se izvuć van jutros i vidio sam ovo već pred par dana, ali ne znam ima li ikakvog smisla više išta pisat. Idem probat ipak…Ovo dole mi je blizu, pa često prolazim tuda. Pred par dana je netko “novonormalan” odlučil postavit umjetničku instalaciju od rabljenih guma, bračnog madraca i još sitnih sranja. Bit će da je umjetnik htio reć “idemo se odvest u prirodu i vodit ljubav”?

Gore desno na mapi, na vrhu ravnala je reciklažno dvorište u koje možete odvesti vaša sranja na zbrinjavanje, ali to je za pičke. Dve minute vožnje.Evo galerije da se svi možemo divit neshvaćenom umjetniku:

Samoubojstvo rokenrola

Dugo me nije bilo, zato kaj ne znam kaj više reći i koju pouku posrati. Al evo me, navratil sam malo; i prvo kaj pročitam na početnoj stranici je “potraži pomoć”. Hoću, al stručnu.

Preko ovog čovjeka pratim stanje u dalekoj i prijateljskoj Švedskoj. Nedavno je objavio https://www.bitchute.com/video/2XhFCFBFHcA/ .Ukratko, zakaj je Eric Clapton cool, a Springsteen je pička. Springsteen je pjevao o slobodi, a sad na koncer možeš jedino ak si primio čarobni napitak. Clapton je, ukratko, rekao da neće nastupat na mjestima gdje se publika diskriminira.

situacija kod nas

Nebitno prošćenje u Čakovcu, nastupaju  Željko Bebek, Opća opasnost, Klapa Iskon i Nina Badrić. Koliko mi se čini, sve ekipa koja je vikala “ostani doma” i slikala se s uglednim primarijusima i članovima kriznog štaba. Isplati se bit kurva, em se družiš s poznatima, em poslije dobiješ gažu na manifestaciji plaćenoj novcima poreznih obveznika. Pa i onih koji nisu “cijepljeni”.

Naslov je ukraden od Marčela iz 15 godina stare stvari https://genius.com/Marcelo-srb-pozeriste-lyrics

Drugari splavari, splavuše i sav cirkus krivi nisu
Ako je rock’n’roll mrtav pričamo o samoubistvu!

Maska je zakon jedini

Debil s maskom koji poštuje “zakon”, nosi drugim debilima u ljekarnu (koji isto poštuju “zakon”…vjerojatno cigle, željezo ili nešto slično. Sigurno je jako teško kad se moraš ovako parkirat…Imam ideju:

Ajmo napisat zakon. Možemo ga zvat Zakon protiv debila u prometu, ili (da se “profesionalac” ne uvrijedi), može i Zakon o sigurnosti prometa na cestama. Pa metnemo u njega:

“Ma tu sam ja samo sekundu da istovarim”, najjača parola ikad. Ja kad hoću na sekundu u tu istu apoteku, ne mogu, jer nemam pelenu. Jer takav je “zakon”.

Jebem vam mater.