Utjecaj pive na orijentaciju

Nakon one pive jučer, došao sam na genijalnu ideju posjetit konačno i istočni vrh. Na karti izgleda sve divno i krasno, a uživo je isto tako, samo kaj nije baš ravno k’o na slici. Umjesto da skrenem lijevo, spustim se k’o svi normalni ljudi i za 10 minuta sam u civilizaciji, piva me navela na drugu stranu (crvena točka):

Kod šumarske kućice sam se uspio prvi put izgubit, išao lijevo na križanju staze (kud ne ide nitko, svi se zvijeri paze), vratio se nazad, pa malo kroz šumu do vrha:

Sve je super, osim kaj je staza za pješake, uska i puno je kamena na vrhu. Idem dalje prema uzletištu za paraglajdere, skrećem opet na krivu stranu, pa se vraćam i tako. Kriva je piva.

Naravno da sam odavde otišal opet na krivu stranu, vratil se nakon par minuta i sad se samo trebam spustit nizbrdo. Ništa lakše. Osim kaj sam zaboravil skrenut, pa se moral vraćat…I onda konačno, civizacija. Sad se više neću izgubit. Znam di sam, znam kud idem.

I onda odnikud se stvori natpis “Music ranch- cuga, klopa, otvoreni smo vikendom”. Imate pive? Imamo. Odlično. Pijuckam, pričamo pomalo, “možeš leć iza ako si umoran”, mislim si “nemoj me jebat, ne izgledam valjda tak loše”, al sam pristojan jer su normalni ljudi. Vidi se po tom kaj je motor parkiran pod drvetom, mislim da je bio Intruder ili tak nešto.

Nakon četvrte, uspijevam izvadit korijenje i krenut prema doma. Živost me napustila negde kod Nedeljanca, fala Bogu, nema više puno do doma. Dolazim uz par novonormalnih horora, al danas neć o tome. Nek si jebu mater fašističku.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s