Reklame za otrove

Milošću ministarstva obrane, u zadnje vreme imam previše slobodnog vremena, koje u pravilu trošim bježeći na biciklu iz grada u brda, šumu, prirodu, čim dalje od zombija… tako sam i jutros. Al da bi se izišlo iz grada, treba proći jedan dio i po gradu (hvala Bogu, ne puno), a tu ima svašta. Danas, pol 9 ujutro: debil od 80-ak godina na biciklu, uredno odijelo, maska se nosi prema poslanicama svetog Davora Stožernog…i gumene rukavice?! Došlo mi je da se okrenem nazad doma ili bar skočim pod vlak ili nešto (baš sam bil, prigodno, na nadvožnjaku). Nije da imam nešto protiv tih “ljudi”, samo mi dođe da im otkinem glavu i pogledam ima li kaj unutra ili su svi čipovi i kondenzatori davno pregorili…

Negde između Svetog Ilije i Podevčeva sam skužil da korona više nije problem i da su se svi cijepili čudotvornim pripravkom. Kaj je bilo? Pisal sam o ovom i plakatima po autobusnim stanicama na https://wordpress.com/post/novonenormalno.wordpress.com/490 . Pred 2 meseca, sve autobusne stanice po selima bile su ukrašene propagandom za cijepljenje, a sad su na tim mjestima predizborni plakati podlog đavoljeg sluge, slobodnog zidara koji nije u stanju vodit građevinsku firmu:

Prva je snimljena u Breznici, a druga negde između Marofa i Ključa, ali isto je po svim selima…Čudno, po gradovima i u blizina gradova nisam vidio ni jednog…Čisto sumnjam da smo se svi cijepili (ili da uopće planiramo nešto slično), a teoretičari zavjere bi možda tu vidli i navodni sukob interesa. Kojeg naravno, nema; sve je pošteno i transparentno k’o američki izbori.

Uglavnom, sve je prošlo dobro, napunil sam baterije, adaptacijski mehanizmi su donekle oporavljeni i još uvijek sam “kompenziran”… kad se odkompenziram, čut će se…jebiga.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s